Web Analytics Made Easy - Statcounter

این هفته هفت سیاره منظومه شمسی در آسمان شب قابل مشاهده خواهند بود و افراد می‌توانند پنج سیاره را با چشم غیرمسلح مشاهده کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، منظومه شمسی این هفته نمایشگاهی را برای ناظران آسمان به نمایش می‌گذارد و در هفت روز آینده هفت سیاره در نقاط مختلف آسمان شب قابل مشاهده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهره درخشان ترین سیاره خواهد بود. عطارد، مریخ، مشتری و زحل با چشم غیرمسلح و اورانوس و نپتون با دوربین شکاری/دوچشمی قابل مشاهده خواهند بود. مریخ، زحل و مشتری به راحتی در عصرها قابل مشاهده خواهند بود و با فرض اینکه ابرها آسمان را نپوشانند و آسمان صاف باشد، زهره در آسمان صبح نیز قابل مشاهده خواهد بود. همه سیارات به غیر از نپتون و اورانوس بدون تلسکوپ یا دوربین شکاری، به صورت ستاره یا نقاط نوری در آسمان تاریک شب یا در ساعات اولیه آسمان صبح قابل مشاهده خواهند بود.

نپتون با دوربین شکاری یا یک تلسکوپ کوچک تقریباً ۹ ساعت پس از غروب آفتاب به سختی قابل مشاهده خواهد بود، اورانوس نیز در آسمان بسیار تاریک شب با چشم غیرمسلح قابل مشاهده خواهد بود.

سیارات زهره و عطارد در آسمان صبح و درست قبل از طلوع خورشید بهتر دیده می‌شوند و زهره بعد از خورشید و ماه سومین جرم آسمانی درخشان خواهد بود. برای یافتن سیاره عطارد ابتدا باید به دنبال سیاره زهره باشید چرا که این سیاره یکی از درخشانترین سیارات خواهد بود.

درخشش سیاره زهره ۷۰ برابر سیاره عطارد خواهد بود بنابراین نور عطارد به طور قابل توجهی ضعیف تر از سیاره زهره خواهد بود و عمدتا در نیمکره شمالی قابل مشاهده است.

بنابر گفته سایت ارث اسکای بهترین زمان مشاهده سیاره عطارد یک ساعت قبل از طلوع خورشید است و با چشم غیر مسلح یا دوربین دو چشمی قابل مشاهده خواهد بود. نزدیکترین سیاره به خورشید یعنی عطارد به تدریج در روز روشن‌تر خواهد شد و مدت بیشتری قبل از غروب خورشید در آسمان باقی خواهد ماند.مریخ و مشتری با شروع شب پدیدار خواهند شد.

مریخ به عنوان درخشان ترین ستاره در نیمه شرقی آسمان و مشتری به عنوان درخشان‌ترین سیاره در نیمه غربی ظاهر خواهد شد.هلال ماه شکارچی، مکان‌یابی سیارات غول پیکر گازی مشتری و زحل را آسان تر خواهد کرد.

این ماه به دلیل این زمان از سال و ارتباط آن با قبایل بومی آمریکا که با استفاده از ماه کامل در اکتبر / نوامبر برای جمع آوری غذا اقدام میکنند، ماه شکارچی نامگذاری شده است. هنگامی که آسمان درشب تاریکتر می شود ، می‌توانید زحل را ببینید.

هر دو سیاره (زحل و مشتری) درست پس از غروب خورشید در آسمان جنوب غربی قابل مشاهده خواهند بود و اگرچه میلیون‌ها مایل از یکدیگر فاصله دارندنسبتاً نزدیک به هم ظاهر خواهند شد. بین اکنون و انقلاب زمستانی ، مشتری و زحل به تدریج به یکدیگر نزدیکتر می‌شوند ، تا اینکه در ۲۱ دسامبر در یک راستا قرار می‌گیرند.

دفعه بعدی که این دو سیاره بسیار نزدیک به هم در آسمان زمین ظاهر می‌شوند ، مارس ۲۰۸۰ خواهد بود. در ماه نوامبر سیارات روشن مریخ ، مشتری ، زحل ، زهره و عطارد در آسمان زمین دیده خواهند شد. سه تای اول عصرها و بقیه صبح ها قابل مشاهده خواهند بود.

لینک کوتاه: asriran.com/003AGs

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیاره چشم قابل مشاهده قابل مشاهده خواهد چشم غیرمسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۹۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آب و هوای تهران در پایان هفته؛ رگبار باران و وزش باد شدید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر پایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و واکاوی الگوهای همدیدی آسمان استان تهران طی امروز تا جمعه (۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت) آسمان قسمتی ابری همراه با وزش باد، در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه عصر و اوایل شب بارش پراکنده باران، گاهی وزش باد شدید به‌ویژه در نواحی جنوبی و رگبار باران و تندر و آذرخش در نواحی شمالی به‌ویژه در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود و رخداد تگرگ در پاره‌ای نقاط دور از انتظار نیست.

روزهای شنبه و یکشنبه (۲۲ تا ۲۳ اردیبهشت) آسمان صاف تا قسمتی ابری، گاهی افزایش باد و در نواحی جنوبی افزایش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

از عصر یکشنبه با نفوذ سامانه بارشی دیگر به‌تدریج افزایش ابر و از اواخر وقت بارش باران مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۰ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید، با احتمال رگبار باران با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۲۱ اردیبهشت‌ماه) صاف، در بعد از ظهر افزایش باد، در شب قسمتی ابری با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه‌های چیتگر ۷.۴ میلیمتر، فرودگاه امام خمینی (ره) ۷ میلیمتر، آبعلی ۴.۵ میلیمتر، دماوند ۴.۱ میلیمتر، میگون ۲.۸ میلیمتر، ورامین ۲.۷ میلیمتر، شرق تهران ۱.۹ میلیمتر، شمیرانات ۰.۹ میلیمتر، ژئوفیزیک ۰.۸ میلیمتر، لواسان ۰.۸ میلیمتر، فیروزکوه ۰.۶ میلیمتر، فرودگاه مهرآباد (ره) ۰.۴ میلیمتر، سنجش آلودگی فیروزکوه ۰.۲ میلیمتر و شهریار ۰.۲ میلیمتر بارش ثبت شده است.

کد خبر 6100796

دیگر خبرها

  • وضعیت آب و هوای تهران در پایان هفته؛ رگبار باران و وزش باد شدید
  • وضعیت بارندگی تهران در پنجشنبه و جمعه آخر هفته
  • کشف پاسخ جدیدی برای معمای دیرین یک سیاره جهنمی!
  • احتمالا در آشوب‌های اولیه منظومه شمسی، مشتری در تشکیل ماه موثر بود
  • بارش شهابی ղ-Lyrid 2024 را از دست ندهید
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟