Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@21:12:58 GMT

امشب سیاره «تیزپا» را در آسمان مشاهده کنید

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۱۲۰۹

امشب سیاره «تیزپا» را در آسمان مشاهده کنید

علی ابراهیمی سراجی، کارشناس نجوم گفت: دیدن عطارد، این سیاره تیز پا این شب‌ها در آسمان و در افق غربی قابل رویت است.

او با بیان اینکه به دلیل نزدیک بودن این سیاره به خورشید همیشه این سیاره را نمی‌توان به راحتی رویت کرد، اضافه کرد: این شب‌ها می‌توان به علت فاصله مناسب از افق آن را با چشم به راحتی رصد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو باشگاه نجوم برج میلاد تاکید کرد: دوشنبه 21 بهمن ماه عطارد به بیشترین کشیدگی از خورشید می‌رسد و می‌توان آن را در بهترین حالت رصدی دید و بعد از آن رفته رفته این سیاره به خورشید نزدیک می‌شود و شرایط رصدش سخت‌تر خواهد شد.

به گفته این کارشناس نجوم، به خاطر وضعیت خاص مدار عطارد که به خورشید نزدیک است و ظرف 88 روز به گرد خورشید می چرخد و همچنین تمایل محوری زمین، به سختی می‌توان این سیاره را در آسمان صبحگاهی یا شامگاهی مشاهده کرد. اما این روزها فرصت مناسبی است تا بعد از غروب خورشید این سیاره منظومه شمسی رصد شود.

عضو کمیته علمی ستاد استهلال استان تهران خاطر نشان کرد: بهترین زمان رصد عطارد سی دقیقه بعد از غروب خورشید دوشنبه 21 بهمن ماه است که با ارتفاعی مناسب از افق دیده می‌شود.

به گفته سراجی، تا 23 بهمن وضعیت رصدی خوب است اما بعد از آن روز به روز سخت‌تر دیده می‌شود. بهترین وضعیت رصدی عطارد 27 درجه است ولی در 21 بهمن این زاویه 18 درجه است و در عرض جغرافیای ایران وضعیت خوبی برای رصد است‌.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری نجوم سیاره عطارد عطارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آب و هوای تهران در پایان هفته؛ رگبار باران و وزش باد شدید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر پایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و واکاوی الگوهای همدیدی آسمان استان تهران طی امروز تا جمعه (۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت) آسمان قسمتی ابری همراه با وزش باد، در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه عصر و اوایل شب بارش پراکنده باران، گاهی وزش باد شدید به‌ویژه در نواحی جنوبی و رگبار باران و تندر و آذرخش در نواحی شمالی به‌ویژه در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود و رخداد تگرگ در پاره‌ای نقاط دور از انتظار نیست.

روزهای شنبه و یکشنبه (۲۲ تا ۲۳ اردیبهشت) آسمان صاف تا قسمتی ابری، گاهی افزایش باد و در نواحی جنوبی افزایش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

از عصر یکشنبه با نفوذ سامانه بارشی دیگر به‌تدریج افزایش ابر و از اواخر وقت بارش باران مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۰ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید، با احتمال رگبار باران با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۲۱ اردیبهشت‌ماه) صاف، در بعد از ظهر افزایش باد، در شب قسمتی ابری با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه‌های چیتگر ۷.۴ میلیمتر، فرودگاه امام خمینی (ره) ۷ میلیمتر، آبعلی ۴.۵ میلیمتر، دماوند ۴.۱ میلیمتر، میگون ۲.۸ میلیمتر، ورامین ۲.۷ میلیمتر، شرق تهران ۱.۹ میلیمتر، شمیرانات ۰.۹ میلیمتر، ژئوفیزیک ۰.۸ میلیمتر، لواسان ۰.۸ میلیمتر، فیروزکوه ۰.۶ میلیمتر، فرودگاه مهرآباد (ره) ۰.۴ میلیمتر، سنجش آلودگی فیروزکوه ۰.۲ میلیمتر و شهریار ۰.۲ میلیمتر بارش ثبت شده است.

کد خبر 6100796

دیگر خبرها

  • وضعیت آب و هوای تهران در پایان هفته؛ رگبار باران و وزش باد شدید
  • وضعیت بارندگی تهران در پنجشنبه و جمعه آخر هفته
  • هوای بوشهر بر مدار نارنجی ثبت شد / پاک‌ترین هوا سهم آسمان ارومیه است
  • پیش‌بینی وضعیت بارندگی در تهران
  • تازه‌ترین نظریه توطئه: ما دو خورشید داریم که دومی پشت اولی پنهان شده!
  • عکسی عجیب از آسمان امشب تهران
  • بارش شهابی ղ-Lyrid 2024 را از دست ندهید
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟